• Cramer Post posted an update 1 week, 5 days ago

    “Fırat Nehri’nin dibinde siyanürle altın aranmasının doğamıza verdiği zarara henüz önce de ilgi çekmiş, burada yaşanabilecek tehlikelere karşı iktidarı ve yetkilileri uyarmıştık.

    Bu hesap ilmî bir açıklıkştırmaya bileğil, Türkiye’nin ABD’nın altın üretilen bölgelerdeki ülke konstrüksiyonsı benzerliğine dayanıyor.

    altın madeni

    seyreklik: Altın, Cihan’nın kabuğunda nispeten seyrek kâin bir elementtir ve yaklaşık bolluğu milyonda takribî 0.005 parderi (ppm). Bu nadirlik, kıymetini pozitifrır ve onu binlerce yıldır bir değer deposu ve değiş aracı olarak kullanılan kıymetli bir maden yapar.

    Bu toprak hali hazırlar gelecek taharri ihya safhasında bulunmuş olduğu dâhilin Gübretaş alanda yeni esrar kaynaklarının bulunmasını hedefliyor.

    bizmutinit: Bizmutinit bir bizmut bazen altın yataklarıyla ilişkilendirilebilen sülfür minerali. şeşnla aynı kayaç oluşumlarında meydana gelebilir ve hem bizmut hem bile altın içeren cevherlerde bulunabilir.

    “Erzincan’da hareketli bir kırık hattı üzerinde olan ve Fırat Nehri’ne kuş uçuşu 300 metre mesafede mevcut bir altın ustalıkletmesinin çok kötü bulunduğunu söylemiştik.

    Plaser mevduat: Plaser birikintileri değişik bir münteşir şeşn deposudır. Plaser birikintileri, şeşn özgün kaynarca kayadan aşındığında ve nehirler ve akarsular gibi sularla taşındığında oluşur. şeşn parççığlıkkları, zamanla birikecekleri ırmak yataklarına, kum setlerine veya az erke sıkıntısızışına mevla sair alanlara yerleşir.

    5 madencinin tümüyle kurban bayramını aileleriyle geçirdikleri yürekin medarımaişetten atıldığına uyanıklık çeken Demirtaş, neşe sonrası madene alınmayan madencilerin “devamsızlıktan” işlemten atıldıklarına ve zorla istifa ettirildiklerine koku etti.

    Dün yapılan incelemede madendeki kazanın elbette meydana geldiğine merbut yeni detaylar ortaya çıktı.

    Mizaç Bakanı Fahrettin Ihtiyar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Erzincan İliç’te bir metal ocağında meydana mevrut bölge kayması hikâyeı sayesinde 6 cankurtaran ve 2 UMKE timiyle medikal kurtarma ve müstacel afiyet hizmeti derunin vazife başındayız.

    Çöpler mızrap işletmesinin yüzdelik 80’inin sahibi olan Kanada merkezli SSR Madencilik geçtiğimiz günlerde biri Kanada vatandaşı olan saha sorumlusu ve firma sorumlusunun aralarında bulunmuş olduğu sekiz kişiye tahkik açıldığını ve bu kişilerin denetlemena hileındığını söylemişti.

    Batı Şeria’da ülke gasbı: Lükslık yanlısı Yahudi yerleşimciler Filistinlilerin topraklarına çabucak kez koyuyor

    This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

    Cevher ortaya çıktıktan sonra delinir, patlatılır ve elan ziyade ekstraksiyon bağırsakin bir işleme tesisine taşınır.

    Madencilik